sebastian

Öppna event, där frisörer och leverantörer får möjlighet att visa upp allt fantastiskt man kan göra med hår, är helt rätt väg att gå. Det stärker statusen på frisöryrket när allt fler får en inblick i denna spännande och kreativa bransch och det borde även leda till ett ännu större intresse, kunskap och mod hos kunderna på salongen.

Sebastian valde att ha sin stora fest för både frisörer och deras kunder på Café Opera i Stockholm. Kön ringlade lång utanför entrén och man insåg snabbt att det här kan inte bli annat än en fullsatt succé. Sebastians nordiska team, med Benjamin Martin i spetsen, bjöd på en fartfylld hårshow..

 

 


Leopardrar i action :)

Marika och Malin fastnade helt plötsligt på bild imorse:)

Marika fullt upptagen med att blanda till färg och Malin småpinar sin kund, men ni vet att ibland om man vill vara fin så.... :)


nya ILLUMINA

Ett ljussprakande Illumina-event

Över 500 frisörer samlades på Clarion Sign i Stockholm  för att få kika närmare på den nya färgen Illumina från Wella som  lanseras ute på frisörsalongerna. Ett nytt färgsystem som handlar om ljusreflektioner och våra drömmar om att få ett skimrande friskt och blankt hår med gnistrande och djupa färger.

Eventet bjöd på flera workshops och visningar av bland annat Tomas Edlund, Hårgänget, Björn Axén, Wella Illumina och Noir Stockholm.

Nya Illumina testas hos oss också :)

Det har blivit jätte fina resultat när vi har färgat med den!! Naturligt och otrligt glansigt


halloweenfest

Ikväll är det halloween partaj på Kino, Har du kommer på den perfekta utklädnaden?
Nu får du lite inspiration ifall du är sent ute. ;)
Discodräkt, damDräkt, fluga  - 209929Dräkt, hippie  - 208556Dräkt, Stone Age - 208593Evil joker girl - 94078
Jacob Marley - 209944Kycklingdräkt, vuxen  - 209939Marilyn Monroe klänning - 38416
 

RSS 2.0