boka in den 8 november

Oj här har det varit lite dåligt med uppdateringar. Kan det ha och göra med vädret? Jag vet inte!
 
Här på salongen flyter det väl på som vanligt men vi planerar lite smått inför damernas afton som är den 8 november. Där kommer vi att stå för frisyrerna/ stylingen  och sminket på modellerna som visar höstens och vinterns mode.
Vi kommer även att ha en liten monter där ni har möjlighet att bekanta er med den underbara oljan MOROCCANOIL. Samt tillhörande shampo och balsam i serien. Moroccanoil har blivit test vinnare i många olika tester när man läser i  tidnigarna. Kul!!
 
Vi säljer biljetter till damernas afton här på salongen om ni är intresserade :)
 

Damernas Afton

Datum:  8 november 2012, kl. 18:30

Plats: Alandica, hela huset

Arrangör: Lions Club Freja

Lions Club Åland arrangerar åter Damernas Afton i Alandica

Kom ihåg att boka kvällen för mycket populära DAMERNAS AFTON den 8 november kl 18.30 på Alandica!

Biljettpris 35 EUR. Kvällens konferencier är Erik Hemming.
Biljetter: Alandica reception, Mattssons i Godby, ÅAB City, Bra, SoFia, Tara, Kortvaruboden, Svalan, Studio 11.

Höstens och vinterns mode presenteras av Tara, SoFia, Bra, Svalan, Kortvaruboden och Läderbiten. Studio 11 har stylat alla modeller och avslutar modevisningen med två vackra brudföljen. Underhållning av Tony Wikström. Grannas Äppeljuice som välkomstdrink. Antipastotallrik med ett glas gott vin/alkoholfritt alternativ. Lotteri med fina vinster. Erbjudanden från utställarna. En gåva till de 300 första gästerna.
Arrangör: Lions Club Freja

 

hårmodell sökes

Hej alla läsare :)
 
Är just du eller någon som du känner sugen på en frisyr och färg förrändring?
Då tycker jag att du kan vara modell till oss när vi ska gå på kurs den 16 oktober!
Finns det intresse så hör av dig till oss på telefon 21 991
:)
 
 
Trevlig helg!

färg effekt

In Sync

Två frisyrer – fyra stylingar. Matrix Artistic Directors Nick Stenson och Ammon Carver har skapat två korta inspirationsfrisyrer för den lite tuffare kvinnan som gillar att förändra sin stil efter humör.

 

Erbjudande till er ;)

 
Vi kommer att fortsätta ha erbjudande på Sebastian RE-SHAPER hårspray för 20€ + att du får ett litet med dig hem på köpet så långt lagret räcker.
 

Ljuvligt!

 
Varför doftar det så gott i vår salong?
Jo, därför att alla våra kunder får en härlig tvätt med Moroccanoil shampo och balsam :)
 

MOROCCANOIL FINNS HOS OSS :)

 
 
 

Moroccanoil Original Oil Treatment:

Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling med värmeskydd för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Med dess unika kombination av Arganoil är Moroccanoil Original Oil Treatment en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hårs kvalité. Oil Treatment är orginalet av hårbehandlingar med arganolja, Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan och värmeverktyg så som plattång och fön.

Moroccan Oil Original Treatment är perfekt för dig som har löshår, skadat hår från diverse färgbehandlingar och frekvent styling eller allmänt torrt och/eller ohanterligt hår. Den marockanska håroljan absorberas upp snabbt, tillför glans och långvarig vård utan att lämna rester eller en oljig och fet yta.

Moroccanoil Moisture Repair Shampo

Återfuktande samt färgbevarande Moroccanoil schampo; Moisture Repair Shampoo rengör håret skonsamt utan sulfater, parabener, fosfater och natrium klorid (salt). Moroccanoil schampo är fullproppat med keratin vilket är hårets egna protein, arganolja från Marocko är en extremt stark antioxidant och återfuktande olja, fettsyror som återfuktar och ökar hårets elasticitet vilket stärker håret. Allt detta bridrar till att håret inte går av lika lätt samt att kluvna hårtoppar inte uppstår. Väldigt bra för dig som försöker spara ut långt hår.

Framförallt är Moroccanoil Moisture Repair Shampoo utvecklat för skadat hår, kemiskt behandlat (blekt, färgat hår) och torrt hår. Moroccanoil schampot är extremt skonsamt, färgbevarande, återfuktande och reparerande schampo. Prisvärt schampo från exklusiva Moroccan oil som gjort underverk för hår världen över.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Ett lyxigt balsam från Moroccanoil som reder ut håret varsamt samtidigt som det reparerar och vårdar med hjälp av arganolja. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fritt från sulfater, fosfater och parabener och är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Moroccan oil balsam återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.

 

Moroccanoil Extra Volume


RSS 2.0