Vi firar

Idag har vi 31 augusti vilket betyder att vi imorgon fyller 1 år

Det skall firas hela september med fina erbjudanden!!!
 
  • Om du kommer och gör en färgbehandling till oss inom september får du en inpackning med dig hem värde 15,70

 

Vi kommer att ha lotteri hela september med fina priser!!

  • Wella hårvårds produkter för ett helt år
  • Presentkort på 100€
  • Liters shampo + balsam

decorus hudcenter lottar varje vecka ut ett presentkort värde 40€

Decorus de luxe behandling till special pris i september 89€ (109)

 

VÄLKOMMEN IN TILL OSS

 


Essential Looks

Mercedes Benz Fashion Week har kickat igång i Stockholm och under måndagen hade Schwarzkopf, som mångårig huvudsponsor, även tagit steget ut med en färgsprakande hårvisning i hjärtat av MBFW – på Fashion Pavilion i Kungsträdgården. Det är första gången i världen något hårvårdsmärke tar klivet in på catwalken med en dedikerad hårvisning under en så etablerad modevecka. Det är ett viktigt steg, inte bara för Schwarzkopf utan för hela hårbranschen, att ta den självklara platsen och få den press den förtjänar. För vad vore klädmode utan helheten? Accessoarer och makeup har länge uppmärksammats under modeveckorna och nu har äntligen även hårmodet tagit det viktiga steget. Sådant vill vi se mer av!

Essential Looks presenterades först för en nyfiken presskår där hela ”Catwalk to Salon” -conceptet förklarades och visades med färdigstylade modeller. Schwarzkopfs internationella team, som bland annat består av Tyler Johnston och Lesley Lawson, bevakar världens viktigaste modeveckor och benar ner de starkast lysande trenderna från Paris, Milano, London och New York till salongsvänliga frisyrer som presenteras under namnet Essential Looks. ”EL” turnerar sedan världen över med sin kollektion och från Sverige ser vi frisörerna Johan Christensen och Noomi Westman på scenen i dessa stora hårvisningar.

Efter pressvisningen var det dags för alla förväntansfulla frisörer att få se mera ”hands-on” med klipp, styling och show på catwalken. Fashion Pavilion var fullsatt med över 400 besökare som fick se alla detaljer ur de fyra olika stilarna som EL innehåller – Eccentric Heritage, 60’s Twist, Oriental Express och Neo Couture.

Eccentric Heritage:

60’s Twist:

Oriental Express:

Neo Couture:


Gårdagens

Frukost möte! Det var en perfekt måndag morgon att ha möte. Lite höstigt ruskväder ute så det kändes skönt att komma på jobb efter helgen och träffa alla över en frukost i lugn och ro!
På mötet pratade vi nog mest om att studio11 och decorus fyller snart 1 år. Nämligen den 1 september har vi funnits på norragatan 11 i ett år. Hur ska man fira det? Vad ska vi ha för bra erbjudande?
Nu är det bestämt men vi håller det lite hemligt ännu. Slutet på veckan får ni veta mer:) kan avslöja att det blir erbjudanden hela september!


MOHH Timeless Collection

 

Tidlös glamour med en modern uppdatering var inspirationen när irländska MOHH skapade denna kollektion med lyxiga och glansiga hår med feminina konturer och romantiska lockar.


skolstart

Nu är det slut på sommarlovet på riktigt. Idag börjar skolan för dom flesta skolbarn (om dom inte börjat redan).
Skolfotagraferingen närmar sig med stormsteg nu. Har ni alla barn fått en klippning? :)
Vi har tider kvar den här veckan så passa på!
 

NEW ! ! !

 

Nyhet från Sebastian!  Finns nu hos oss :)

Trilliance schampoo är ett lätt och reparerande schampoo med glanseffekt. Innehåller bergskristaller som lägger sig på håret och skapar en jämnare yta som gör att mer ljus reflektion, naturlig glans och den perfekta grunden för styling. Innehåller värmeskydd  och passar  alla hårtyper. Trilliance-seriens tre ledord är; glans, reparation och utslätning. 

Trilliance conditioner är lätt, reparerande och har en utredande och glansig effekt på håret. Innehåller också bergskristaller och värmeskydd.

Shine Crafter glans vax med formbar bergkristall extrakt. Glansen kommer i form av en ny, formbart vax glans. Därför får man ett silkeslent glänsande utseende och tack vare sin innovativa teknik, är det starkt men också flexibel nog för att ändra sin frisyr under dagen. Du kan använda den i vått hår som en grund inför föning, i torrt hår för att forma eller definera frisyren.

 


OS frisörerna

wella gör de olympiska spelen ännu vackrare

Wella Professionals stylister och färgexperter från hela världen har fått den spännande möjligheten att ta del av de olympiska spelen i London 2012. Från våra nordiska länder har två från varje land installerat sig på Wella Studio i London där de erbjuder klippning, färgning, styling, makeovers och vårdande hårbehandlingar för de olympiska deltagarna och även deras familjer.

Wella Studio utgör en del av P&G:s kampanj “Tack mamma och pappa” som hyllar och uppmärksammar alla mammors och pappors insatser och stöd. Kampanjen syftar till att fira och lyfta fram de hjälteinsatser som idrottarnas mammor och pappor bidragit med för att stötta och hjälpa sina barn till framgång.

Svenska stylisten Ida Berglund berättar: “Det är en otrolig möjlighet att få vara med vid de olympiska spelen och få jobba med media, idrottare och deras familjer. Jag gläder mig verkligen att vara del av Salon Professionals exklusiva team och att få åka till London för att delta i detta historiska event.”

 

Det nordiska teamet från Wella minglade i London på P&G Western Europe Athletes’ Party:

Från vänster: Kim Stender (Salong Stender, Danmark), Hanna Lycksell (Salon Wow, Sverige), Ida Berglund (Salong Tingeling, Skövde), Gina Fjeld (Sanz Salons, Norge), Anette Svensson (Wella Sverige), Noora Kangas-Kuutti (Salong Butik Turku, Finland), Sandra Lauvland (Lucky Salons, Norge), Mark Stender (Salon Stender, Danmark) & Riku Tuovinen (Salon Butik Helsinki, Finland). Foto: Ricki Petrini

 


Bröllop!

Samma lördag,  28.7.2012

Då vi hade två brudar här på studio11 (läs mer på förra inlägget)
 
Malin skulle få göra Ida till en vacker brud :) Och visst vart hon vacker!!! Ni skall få se här på bilder, på Ida och hennes tärnor och näbbar.
 
Som sagt Malin fixade både bruduppsättningen och makeup på Ida, samt gjorde frisyren på den ena tärnan.
Den andra tärnan fixade Marika frisyren på. Anna och Sassa gjorde varsin brudnäbb.
 
Även här var alla jätteglada och lite pirriga inför vad som skulle hända om några timmar. Det var mycket känslor inblandade.
 
Vi önskar Ida all lycka i framtiden!
 
Malin gör makeup på den blivande bruden
 
Marika gör lockar på den ena tärnan
 
Här står Sassa och lagar vågor på ena näbben och Malin håller på med brudfrisyren
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop!

Lördag 28.7.2012
Studio 11 förbereder sig för att göra i ordning två vackra brudar, 6 brudtärnor och två näbbar. Vi dukar upp med lite frukt, kaffe, te, kakor, choklad och bubbel. När man tittar ut ser man att solen redan skiner och vi vet att det här kommer att bli en oförglömlig dag och kväll. Speciellt för två flickor som ska gifta sig, just idag!!
 
Marika fixade Sara till en helt otroligt fin brud. Så vacker!! Sara hade med sig sina två systrar och två vänner som skulle f¨äran att bli brudtärnor. Sassa och Anna fixade deras friyser. Tärnorna fick ett gemensamt tema, inget som var bestämt på förhand. I deras frisyrer skulle det finnas en fläta, sommrigt och snyggt!
 
Alla var jätte glada och lite pirriga inför vad som skulle hända om några timmar.
 
Vi önskar Sara och Thomas all lycka i framtiden!
 
 
Här är Sara med bruduppsättning och makeup
 
Bilder på Sara och hennes tärnor

RSS 2.0