Wet look

Wet look trenden har varit på alla catwalker under vår/sommar visningar. Den är lätt att göra och kan bäras både dag och natt. Wet look kan göras i olika varianter och med make up kan det bli riktigt glammigt.

 

Vänster: Chanel, höger: yves sant laurent

För att få ”wet hair” använd wet hair effect produkter eller en gele , som kan ge dig det glänsande eller röriga utseende. Designerna har visat många olika varianter att bära wet look trenden, allt från knutar dekorerade med pärlor som hos chanel till slät rot vs rufsiga toppar hos Alberta Ferretti.

 

Sidbena eller mittbena, kort, mellan, långt, slät eller rufsig/vågig/rakt/lockig, tuperad, i en knut eller i en hästsvans. Det finns inga gränser. Knutarna kan dekoreras med hårnålar medan den rufsiga kan bäras med ett hårband. Det tuperade, bakåtkammade håret ger dig det glamorösa men uppdaterad utseendet.

 

Donna Karan

För att få en perfekt slet hästsvans med wet hair effekt kontrollera att inget hårstrå sticker upp. För att få det glänsande rötterna, fördela stylingprodukterna jämnt över rötterna och kamma det elegant och snyggt.

 

Lykke Li på grammy galan 2012.

För att slutföra den wet hair looken, markera ögonen med en diskret ögon make up på dagen och en mer vågad make för kvällen. Det är också möjligt att framhäva läpparna och lämna ögonen.

 

Vänster: BCBG Max Azria, Höger: Diesel

Vad tycker du? Kommer du att följa trenden?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0