Vår/Sommar 2012


Romantiska Flätor


Romantiska flätor är inne vår/sommar 2012! Det kan bäras på vardagen samt för en utekväll. Frisyrerna kan vara slätare men också rufsigare t.ex med några flätor eller lockar hängandes löst.

Retro frisyrer

Retro frisyrer har setts på Jean Paul Gaultier och Preen. Håret rullas upp och fäst fast. Rullarna kan även göras med hjälp av fyllningar.

Böljande lockar

Böljande lockar och strand vågor eller en naturlig orörd frisyr är en lätt och smidig men ändå trendig frisyr. För att slutföra looken bär en håraccesoar, som en hatt för att betona ögonen mer.

Vågiga lockar

Vågiga lockar har också setts på runways för vår/sommar 2012. Dessa kan stylas i retro mode - Sido bena och svept bakom ett öra eller lämnas hängandes naturligt och böljande. De lockiga frisyrerna har setts på Badgley Mischka modevisning. Håret har dragits upp till den främre delen, tuperad och fixerad.

Släta frisyrer


Släta bakåt kammade hår har varit på alla vår/sommar 2012 runways. Oavsett om det är en kunt på sidan eller en hög hästsvans. Det främre håret är bakåt draget och nästan ser ut som wet look, som också är väldigt populär vår/sommar 2012.

Wet look

Wet look har setts vid ett antal modevisningar för vår/sommar 2012. Den presenterades i en oavslutad look när håret är bakåt draget och blöt i främre delen av håret och i uppsättningar som hos Bottega Veneta och Chanel. Chanels stylist har dekorerat frisyrerna med hårnålar med pärlor på för en mer romantisk frisyr.




 eleganta uppsättningar


Chic och eleganta uppsättningar är inne igen,men den här gången handlar det om att göra dem mera röriga och rufsiga. Enkelt göra en klassisk uppsättning men inte renkamma det till den släta perfekta ytan utan låt stråna hänga fritt. Inspiration Marni, Suno, Tracy Reese, Fendi and Narciso Rodriguez.

Hårdukar

Hår accesoarer är alltid inne. Under vår/sommar 2012 innehåller det hårdukar. De bärs över retro lockarna och även wet look.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0